Így dobtuk fel a forró nyári napokat a munkatársakkal

Bent az irodában épp egy szokásos nyári, forró napon munka közben hallgattuk a nyári slágereket. Mindenkinek teljes mértékben már nyár-feelingje volt, nehezen tudtunk megülni a fenekünkön. Ehhez hozzátársult az is, hogy kissé abban a hónapban uborkaszezon volt az új ügyfeleket tekintve, de így legalább volt időnk a sok megbeszélésre, tanulásra, fejlődésre, saját projektekre.

Pont egy ilyen napon, mikor mindenki a túlélésért küzdött, mert olyan meleg volt – tudniillik tönkrement a klímánk -, jött be a főnök hatalmas vigyorral. Mi azt se tudtuk, hogy minek örül ennyire, de időnk sem volt elgondolkozni rajta, mert egyből megosztotta velünk azt, ami aztán nekünk is hatalmas vigyort csalt az arcunkra.

Csapatépítő hétvégét szervezett le nekünk ahhoz a naphoz képest három hétre, a Balatonra. Nagyon megörültünk neki, mert pont egy ilyen frissítőre volt már akkor is szükségünk. Elmesélte, hogy van egy cég, akiket az interneten talált, csapatépítő programok, halászás, és ilyesmik vannak a repertoárjukban, és miután elolvasta az oldalukon található összes infót a csapatépítéses programokról, úgy döntött, hogy mi is elmegyünk egy ilyenre. És hát, mondanom sem kell, nagyon jól döntött.

Azt érdemes tudni a balatonpro.hu-ról, hogy a BalatonPRO egy siófoki cég, akik tökéletes megoldást nyújtanak a “hova menjünk és mit csináljunk?”-kérdésre. Lehet náluk az ő programjaikon részt venni, de abban is tudnak segíteni, ha esetleg a csapatnak egyéni elképzeléseik vannak. Nagyon kedvelt programnak számít náluk a vitorlázás, éppen ezért saját vitorlásokat is vásároltak már. Lehet 8-10 fős hajókat bérelni, de akár nagyobb társaság számára is tudnak hajókat biztosítani. Az oldalon olvasta a főnököm, hogy akár egy 1000 fős csoportnak is le tudnak szervezni egy ilyen hajókázást.

Ugyan a kikötőjük Siófokon található, de a Balcsi más területeiről is meg tudják oldani az indulást. Egyébként ennek a programnak egy nagyon menő kiegészítője lehet a SUP is, aminek az alapjait akár pár perc alatt be lehet tanulni, így mindenki könnyedén használhatja. Az oldalon ehhez néhány ügyességi játékot is felsoroltak, nagyon izgalmasnak hangzik.

Alig vártuk, hogy leteljen az a három hét és végre menjünk a Balatonra. Szerencsére hamar el is telt és az a hétvége tényleg egy csúcsszuper csapatépítő hétvége lett, mindenki nagyon élvezte. Utána még a munka is sokkal jobban ment és érdekes módon, következő hónapban csak úgy jöttek az új ügyfelek. Ennek köszönhetően pedig új munkatársat kellett felvennünk. Már alig vártuk, hogy jövőre ismét menjünk közösen a Balcsira!