Fém salgó polcokat a műhelybe? Zene füleimnek!

Nagy bajban vagyok: építkezem a párommal, de van egy téma, ami teljesen kikészít mindannyiónkat. Én ugyan is hobbi hangszerjavító vagyok, különösen a rezes hangszereket kedvelem. Nagyon szeretek azzal bíbelődni, hogy régi hangszereket szedek szét, a kedvenceim talán a tuba és a harsona. De szedtem már részt és javítottam meg kürtöt és trombitát is. A szenvedélyem a zene és a hangszerek – csakhogy ezen egyre többet szólalkozunk össze a párommal. jelenleg ugyanis egy kis albérletben lakunk, és hát itt élek ennek a szenvedélyemnek is. Ami azt jelenti, hogy a nappali felét már így is elárasztották a hangszer alkatrészek és a szerszámaim. “Ennek véget kell vetnünk, nem bírom tovább!” – fakadt ki valamelyik nap. “Ha megépül a saját házunk, gondolnunk kell rá, hogy legyen egy jól felszerelt műhelyed, ezek az eszközök nem maradhatnak bent a lakásban!” Így hát el is kezdtünk gondolkodni a műhely ötletén.

Abban igaza van a páromnak, hogy lassan már tényleg mozdulni sem lehet az eszközeimtől, így kénytelenek vagyunk valami megoldást találni rá. A műhely gondolata nekem is meg tetszett, de miben fogom tárolni a dolgaimat? Még sohasem tároltam ezeket az eszközöket professzionálisan, szépen rendszerezve. Így először tanácstalan voltam, hogyan is kell ezt jól és hatékonyan csinálni. Aztán rátaláltam az interneten a Rackinglog fém polcaira, és minden megváltozott. A csavarmentes polcok tökéletes lehetőséget biztosítanak a megfelelő manuális raktározásra. A csavarmentes kivitelnek köszönhetően ráadásul a szét- és összeszereléssel sem kell sokat bajlódni, nagyon könnyen összerakható. Sőt, ha meggondolom magam, vagy másképp szeretném elrendezni az eszközeimet, könnyedén át is alakítható! Még a polckiosztást is tudom változtatni, kb 3 és fél centinként lehet állítani a polcok kiosztását.

fém polc

A fém polcok minőségi, horganyzott acélból készültek, kellőképpen strapabíróak. Ha pedig bármi probléma merülne fel, a gyártó garanciát vállal a termékekre! Nem véletlen, hogy még TÜV és ISO minősítéssel is rendelkeznek. A honlapról azt is megtudtam, hogy Európán belül ezek a fém polcok a legnépszerűbb típusok – mondjuk a honlapon olvasott információk alapján ezen egy cseppet sem csodálkozom. A megrendelés is nagyon egyszerű: ha a honlapon feltüntetett sztenderd méretek megfelelőek, néhány kattintással meg lehet rendelni a fém polcokat. Mivel a sztenderd méretekből mindig tartanak raktár készleten, a rendelés néhány napon belül kiszállításra kerül. Ha szükség lenne rá, még kiegészítőket is vásárolhatok! megmondom őszintén, az oldalfalban erősen gondolkodom, nehogy meglökjem a polcot, és leessen egy értékes hangszer alkatrész hátul. De igazából az elválasztó és a címketartó sem hülyeség.

Amikor megmutattam a páromnak az ötletelt, nagyon megörült. Átölelt, és azt mondta, nagyon megnyugtatja, hogy az én eszközeimet is biztonságban tudhatja, és az otthon nyugalmáért sem kell többé aggódnia. Zene füleimnek! Ki gondolta volna, hogy a fém polcok beszerzése ekkora boldogságot hoz majd az otthonunkba?